UP
  • Skriv ut
  • bokmärke

KONSTANT KVALITETSSÖKNING GÖR SKILLNADEN

De nya kapslarna, kompatibla med Nespresso®* maskiner, är resultatet av Lavazzas innovation och kvalitetssatsning.
Ädel och mörk rostning, sammetslen malning och den unika Aroma Safe-teknologin som bibehåller färskhet, smak och kvalitet, är typiskt för Lavazzas kaffe.

*Nespresso® är ett varumärke som tillhör en tredje part utan någon relation till Luigi Lavazza S.p.A.


*Nespresso® är ett varumärke som tillhör en tredje part utan någon relation till Luigi Lavazza S.p.A.

ESPRESSO
DECISO

Blandningen av bönorna från Syd- och Centralmerika och kaffe från Sydostasien utgör en perfekt blandning med intensiv smak med söt aroma och toner av kakao och torkad frukt.

ESPRESSO
ARMONICO

Blandningen av kaffebönor från Brasilien och Syd- och Centralamerika ger tillsammans en rund smak med inslag av kryddor, hasselnöt och karamell.

ESPRESSO
DECAFFEINATO RICCO

Blandningen av Arabicabönorna från Brasilien och de Sydostasiatiska Robustabönorna ger tillsammans en ljus och nötig smak med fyllig kropp och hög syra.

ESPRESSO
VIGOROSO

En blandning av stor karaktär och naturlig styrka för ett intensivt och krämigt kaffe, med en långvarig eftersmak av karamell.

LUNGO
LEGGERO

Blandningen av de enastående Arabicabönorna från Brasilien och de aromatiska afrikanska bönorna bildar ett lent, aromatiskt kaffe med toner av frukt och blommor.

LUNGO
AVVOLGENTE

Blandningen av bönor från Syd- och Centralamerika, tvättade afrikanska Arabicabönor och kaffe från Sydostasien bildar en balanserad och fyllig smak med körsbärsliknande syra och lätt chokladig eftersmak.