• skriv ut
  • bokmärke

KÄNNARNA FÖREDRAR LAVAZZA

De kockar som har valt Lavazza till sina restauranger

ANTONINO CANNAVACCIUOLO
ANTONINO CANNAVACCIUOLO HOTEL RISTORANTE VILLA CRESPI
Kommer ursprungligen från Sorrento, men började sin kulinariska karriär på klassiska trestjärniga franska restauranger.
Giovanni Grasso
GIOVANNI GRASSO LA CREDENZA
Har snabbt etablerat La Credenza som en av Italiens mest inspirerade och lovande restauranger.
Dolce Stil Novo alla Reggia
ALFREDO RUSSO DOLCE STIL NOVO ALLA REGGIA
Född i Turin 1968. Alfredo Russo fann sin passion för matlagningskonsten redan vid 13 års ålder.
Pierluigi Consonni
Efter en lysande karriär på La Smarrita i Turin fann Consonni sin egen nisch på Vintage 1997.
Claudio e Anna Vicina
Det sammansvetsade Vicina-teamet har ärvt värderingarna från fyra generationer av krögare.
Alessandro Boglione
ALESSANDRO BOGLIONE RISTORANTE AL CASTELLO
Efter slutförd utbildning började han jobba i familjens konfektbutik.
Enrico Crippa
ENRICO CRIPPA PIAZZA DUOMO
Efter att ha jobbat med några av de bästa kockarna i Europa vässade Enrico Crippa till sina förmågor i Japan.
Ilario Vinciguerra
Den unge kocken Ilario Vinciguerra från Neapel har redan en tjugoårig karriär bakom sig.
Carlo Cracco
CARLO CRACCO RISTORANTE CRACCO
Carlo Cracco föddes i Vicenza 1965 och gick på hotell- och restaurangskolan i Recoaro Terme.
Davide Oldani
DAVIDE OLDANI RISTORANTE D'O
Bland Oldanis meriter finns samarbeten med några av världens toppkockar.
Chicco Cerea
CHICCO CEREA RISTORANTE DA VITTORIO
Enrico Cerea, restaurangens högste chef, är äldste sonen till Bruna och Vittorio.
Claudio Pasquarelli
CLAUDIO PASQUARELLI CLAUDIO HOTEL RISTORANTE
Claudio är en experimenterande person och en mycket disciplinerad yrkesman.
Moreno Cedroni
MORENO CEDRONI MADONNINA DEL PESCATORE
Moreno Cedroni är en av världens mest kreativa kockar.
Albert Raurich
ALBERT RAURICH DOS PALILLOS
Albert Raurich började som kock efter att ha jobbat i 10 år på Ferran Adriàs El Bulli.
Massimo Bottura
MASSIMO BOTTURA OSTERIA FRANCESCANA
För att göra framsteg, säger han, måste man känna till allt och sedan glömma bort det.