Maurilio Garola

Du kan hitta vårt kaffe i dessa restauranger:

La Ciau del Tornavento (Treiso). 

Maurilio Garola föddes 1958 i Avigliana, nära Turin, och tillbringade tio år i olika kök innan han öppnade sin egen restaurang vid den italiensk-franska gränsen.

År 1989 öppnade han tillsammans med sin affärspartner Nadia Benech La Ciau, en restaurang som specialiserar sig på rätter från Piemonte. Inspirerade av den höga kvaliteten på viner och tryffel flyttade de 1997 till Treiso, i hjärtat av området Langhe. Restaurangen fick namnet La Ciau del Tornavento, och 2009 kunde den stoltsera med tre Michelin-gafflar och en stjärna. Maurilios stolthet och glädje är vinet. Hans vinkällare, som är insprängd i kullens tuffsten, innehåller över 60 000 flaskor från ungefär 1 800 märken från hela världen. Kvaliteten på vinerna belönade restaurangen med två glas från Wine Spectator Award of Excellence.
Sedan 2011 har Maurilio Garola varit ambassadör för varumärket Lavazza.

La Ciau del Tornavento

Köket med Michelin-kocken Maurilio Garola och samarbetet med Marco Lombardo erbjuder gästerna en mängd klassiska rätter från Piemonte, några rätter har ”lånats” från andra sidan av Alperna och en hälsosam dos av skaldjur. Alla rätter är välbalanserade och den gemensamma nämnaren är högkvalitativa produkter, och framför allt, ett extra stort fokus på hemlagat.

 

Piazza Baracco, 7

12050 Treiso, Cuneo

De andra kockarna

Davide Oldani
SE BIOGRAFIN

Alfredo Russo
SE BIOGRAFIN

Moreno Cedroni
SE BIOGRAFIN

Massimo Bottura
SE BIOGRAFIN

Filippo La Mantia
SE BIOGRAFIN

Ferran Adrià
SE BIOGRAFIN

Carlo Cracco
SE BIOGRAFIN