Caffè Espresso, 250 g

Den här blandningen bestående av 100 % särskilt utvalda Arabica-bönor skapar en fyllig, intensiv aromatisk smak som gör den till det optimala espressokaffet att se fram emot när som helst på dagen.

  • MALT KAFFE
  • ROAST AND GROUND
INTENSITET 5
Ett traditionellt italienskt recept med en delikat kaffesmak.
  • Arabica och Robusta

    SAMMANSÄTTNING

  • Huvudsakligen Sydamerika, Afrika

    URSPRUNG

  • Settimo Torinese, Italien

    ROSTERI

caffe-capsule-dek-cremoso-materia-prima-m-062.jpg
PROFIL OCH ROSTNING
Aromatisk och doftande
UTSEENDE
Aromatisk

AROM
Blommiga toner

SMAK
Aromatisk doft

Aromatiska toner
Fruktig och blommig
Intensitet 5 Delikat
Rostning Medium
Teknisk information
Producerad för
Luigi Lavazza S.p.A. – Via Bologna 32 – 10152 Turin – Italien
Beskrivning
Malt kaffe, 250 g
Intensitet
5
Nettokvantitet
250 g
Förpackningsstorlek
250 g burk
lavazza-espresso-ambientate-M
TILLREDNING

Caffè Espresso: tillreds i en espressomaskin.

Njut av denna aromatiska blandning genom att tillreda den i en espressomaskin.

Några middagstips till ikväll: låt dessa recept inspirera dig!

MAGAZINE 15m
Grillad fläskfilé med krispigt bacon och kaffe- och avokadokräm

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 1H
Fisk- och skaldjurssallad på en kräm av buffelmozzarella

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 10d
Kaffelikör

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 15m
Panettone med Coffee Zabaglione

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 15m
Risotto med pumpa och robiola-ost, serverat med korvspett i kaffe

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 3H
Kaffetartelett

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE
Cook It Right

Cook It Right

UPPTÄCK MER
MAGAZINE 10H
Vetebröd med Kamut® Khorasan och kaffe

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 10H
Tonfisksallad

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 15m
Kaffegranita med ricottakräm

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU