Ikoniska och traditionella blandningarClassic Collection; Espresso och bryggkaffe för professionella miljöer.

En unik smakupplevelse bestående av blandningar framtagna för att erbjuda olika aromatiska profiler i harmonisk balans.

Espresso är en konstform

 

En elegant hyllning till vår italienska tradition, som ett resultat av mer än 120 års erfarenhet och förfinad kunskap. Den ursprungliga italienska espresson är skapad för perfekt extraktion i professionella miljöer. Lavazzas espressoblandningar grundar sig alltid i en perfekt harmonin mellan arom, fyllighet och smak. 

 

Konsten att välja

Varje år väljer Lavazza ca 25 kaffesorter av högsta kvalitet från 15 olika länder världen över. Classic Collection är en exklusiv kollektion som kombinerar ett fint urval av handplockad, tvättad Arabica från högländerna i Central- och Sydamerika, som är försiktigt blandad med tvättad och halvtvättad Robusta, såsom Kaapi Royale och Java.

 

Konsten att blanda

År 1895 börjar Luigi Lavazza att finjustera tillvägagångssätten kring blandning och rostningstekniker. Vi har tagit fram vår blandning genom strikta urvalskrav, med hjälp av den mest innovativa konvektions tekniken, för att förbättra smakprofilen på våra blandningar.

Specials

För Lavazza är smak en upplevelse

lavazza-food-service-landing-emotional-1

Ikoniska blandningar

”Classic Specials” är vårt sortiment bestående av ikoniska blandningar med rika aromer. Skapade för att erbjuda olika aromatiska smakprofiler som består av handplockade naturliga och tvättade bönor från Central- och Sydamerika.

UPPTÄCK MER
header-m
Classic Collection

Elegans är tradition hos Lavazza

lavazza-food-service-landing-emotional-3

Traditionella italienska blandningar

”Classic” är vårt sortiment av traditionella italienska blandningar. En kollektion innehållande bönor från Central- och Sydamerika med harmoniska och aromatiska smakprofiler som är framtagna med de mest innovativa rostningsteknikerna.

UPPTÄCK MER