2009
2011

2010

The Italian espresso experience

by Miles Aldridge

Miles Aldridge

Han föddes i London 1964. Hans fotografier som publicerats i många framstående tidningar har varit föremål för olika internationella utställningar. Han har haft olika separatutställningar i Europa och Amerika. Hans verk finns i permanenta samlingar på National Portrait Gallery och Victoria and Albert Museum i London, och på International Centre of Photography i New York. 

År 2009 gav förlaget Steidl ut ”Pictures for Photographs”, en omfattande monografi som samlar hans fotografiska verk och skisser. Han bor i London med sin fru och fyra barn.

Italiensk musik är det centrala temat i den nya kalendern, ”The Italian Espresso Experience 2010”, en budbärare för talang, positivitet och livsstil. Bakom en sådan överraskande och solig kalender står den inflytelserika engelska fotografen Miles Aldridge som har tagit 7 minnesvärda foton. Miles älskar färger som inte finns i naturen – neongult, bubbelgumsrosa, konstgräsgrönt och dialektiken av motsatser. Det är ingen slump att hans stil kallas Futuretrò: en mix av futuristiskt och klassiskt, upplyst av en poppig och elektrifierande färgpalett.

JANUARI–FEBRUARI

MARS–APRIL

MAJ–JUNI

JULI–AUGUSTI

SEPTEMBER–OKTOBER

NOVEMBER–DECEMBER