2015
2017

2016

From father to son

by Joey L

Joey L

Joseph Anthony Lawrence, mer känd som Joey L., är den unga upphovsmannen till bilderna för 2016 års Lavazza-kalender. Han föddes 1989 i Ontario, Kanada och idag bor och arbetar han i New York, som ofta förekommer i hans fotografiska skildringar. ”Halloween i Brooklyn” är hans personliga projekt tillägnat de kostymklädda personerna som livar upp detta kvarter i ”the Big Apple” under det årliga evenemanget. Han erbjuder sin publik en personlig titt på stadens själ.

Men det är tack vare en medfödd nyfikenhet om människors olika livsstilar som han har gått vidare mot nya och outforskade territorier. Via de heliga landsdelarna i Varanasi i Indien till de södra delarna av Etiopien, med mellanlandningar i de kurdiska områdena i Irak och Syrien, har han blivit en av de mest efterfrågade fotograferna.

Fotomotiven av den unga kanadensiskfödda fotografen Joey L är #Earthdefenders: jordens moderna hjältar som tack vare sina förfäders lärdomar försvarar biologisk mångfald och främjar en hållbar utveckling. Fotoreportaget som gjordes i Central- och Sydamerika, är den naturliga utvecklingen av Lavazza-kalendern 2015 och stöder initiativet för Slow Food Terra Madre Giovani - We Feed The Planet.

JANUARI

FEBRUARI

MARS

APRIL

MAJ

JUNI

JULI

AUGUSTI

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER