top-gastronomi-och-tennis-i-symbios-gallery-header-D

 Top Gastronomi och

tennis i symbios

Tennis och Top Gastronomi är två av Lavazzas strategiska kommunikationspelare. I samband med årets Roland Garros Grand Slam turnering i Paris, Frankrike kombinerades dessa. På plats för femte året i rad lyfter Lavazza fram kaffets betydelse ihop med mat och dryck där man erbjöd en extraordinär upplevelse.

En exklusiv Top Gastronomi-middag hölls också på Guide Michelin-restaurangen Le George på Four Season Hotel. Vår svenska Lavazza-ambassadör, Karl Ljung, bjöds in för att komponera en middag tillsammans med de två stjärnkockarna Simone Zanoni och Matteo Baronetto från Lavazza globala Top Gastronomi team.

 

Middagen omgavs av många stjärnor och i centrum stod kaffet, symbolen för allas vår kärlek till det svarta i koppen. Denna kväll serverades två olika Coffeetails innan middagen; Italian Coffee Sangria och Nuvola Spritz. Därefter serverade Karl en Najad Fjordörret med majonnäs på kallpressad rapsolja, syrat äpple, krondillsgurka, forellrom, kavringskrutong och senapsfrön. Simone stod för en magnifik varmrätt bestående av tortellini från hans barndom som influerats av kaffe. Matteo rundade av måltiden med en elegant efterrätt gjord på mandel, oliver och cherry.

 

 

Middagens kröntes såklart med gedigen kaffemeny. Lavazza vill med denna aktivering lyfta statusen på kaffet och dess upplevelse ihop med en delikat middag. För visst är kaffe inte bara något vi dricker efter maten? En perfekt balanserad espresso eller en kopp Chemex bryggt på bönor från Etiopien bidrar till att lyfta helhetsupplevelsen.

top-gastronomi-och-tennis-i-symbios-gallery-06_M
top-gastronomi-och-tennis-i-symbios-gallery-01_M