TILLBAKA
Un minuto
TheCoffeeBook

F som i fyllighet

Publicerat den 12 juli 17

Den taktila förnimmelsen av kaffe gör att vi kan bedöma extraktets fyllighet, dess viskositetsnivå, mjukheten (den silkeslena känsla som uppstår tack vare närvaron av oljor och sockerarter) samt dess temperatur.

Vi har hittat några andra artiklar som du kanske kan vara intresserad av ...

MAGAZINE
F som i förädling

TheCoffeeBook

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
S som i smak

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
C som i crema

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
B som i bitter

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
E som i espresso

TheCoffeeBook

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
R som i rostning

TheCoffeeBook

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
R som i Robusta

TheCoffeeBook

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
M som i malning

TheCoffeeBook

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
I som i intensitet

TheCoffeeBook

UPPTÄCK MER
MAGAZINE
F som i fyllighet

TheCoffeeBook

UPPTÄCK MER