Kaffechokladstrutar

SVÅRIGHET
2H

Ingredienser
TILL STRUTEN
  • 200 g tempererad choklad
  • 10 g kaffepulver
TILL CITRONSKUMMET
  • 7 g socker
  • 2 g citronskal
  • 20 g citronsaft
  • 50 g italiensk maräng
  • 70 g grädde (35 %), lättvispad
  • 2 g gelatin
Tillredning

Ingredienser
TILL APELSINSKUMMET
  • 7 g socker
  • 2 g apelsinskal
  • 20 g apelsinjuice
  • 50 g italiensk maräng
  • 70 g grädde (35 %), lättvispad
  • 2 g gelatin
TILL KAFFESKUMMET
  • 80 g äggula
  • 220 g grädde (35 %)
  • 60 g socker
  • 50 g ristrettokaffe
  • 6 g majsstärkelse
  • 40 g vatten
  • 8 g rom
Tillredning

Tillredning

Struten

Blanda det malda kaffet med den tempererade chokladen och häll beredningen i strutarna. Efter en kort stund vänder du på dem för att ta bort den överflödiga chokladen. 

3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img3-sx
4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img2-dx

Presentation

Fyll strutarna med de olika skummen och garnera med kaffebönor.

 

5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img4-sx
7.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-thumb

Några middagstips till ikväll: låt dessa recept inspirera dig!

MAGAZINE 15m
Grillad fläskfilé med krispigt bacon och kaffe- och avokadokräm

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 1H
Fisk- och skaldjurssallad på en kräm av buffelmozzarella

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 10d
Kaffelikör

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 15m
Panettone med Coffee Zabaglione

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 15m
Risotto med pumpa och robiola-ost, serverat med korvspett i kaffe

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 3H
Kaffetartelett

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE
Cook It Right

Cook It Right

UPPTÄCK MER
MAGAZINE 10H
Vetebröd med Kamut® Khorasan och kaffe

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 10H
Tonfisksallad

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU
MAGAZINE 15m
Kaffegranita med ricottakräm

SVÅRIGHET
FÖRBERED DET NU