Aurora förändras
Nuvola är det namn som valts för ombyggnadsprojektet som Lavazza stöder i samarbete med staden Turin, på området för den tidigare Enel-centralen i Aurora-distriktet, som alltid har varit en plats för industriell verksamhet, hantverk och bostäder.

Lavazzas ledningscentrum

En plats där alla samlas. I och med upprättandet av det nya företagsledningscentret har Lavazza fört samman 600 personer, som tidigare var uppdelade i fyra olika städer.

UPPTÄCK MER
De historiska byggnaderna
Nuvola förstärker Turins industriella arv. Den nuvarande platsen för Lavazzas ledningscentrum var tidigare hemvist för högprofilerade italienska företag, bland annat Società Elettrica Alta Italia, Sip och Enel. Lavazza har arbetat tillsammans med staden för att renovera och omklassificera de byggnader som hade element av historiskt-arkitektoniskt intresse.
IAAD – Institutet för tillämpad konst och design
Omklassificeringen var både materiell och kulturell: IAAD:s nya huvudkontor har 2 600 kvadratmeter för utbildningsaktiviteter, utställningar och konferenser.
UPPTÄCK MER
La Centrale – Lavazzas evenemangsområde
Evenemang, konserter och tillfälliga utställningar – det tidigare Enel-kraftverket gjordes om till en flexibel miljö som rymmer upp till 1 000 personer.
UPPTÄCK MER
Trädgårdspiazzan
En grön oas i hjärtat av Nuvola: fontäner, träd, bänkar, stora grönområden och en ny gångväg mellan Via Ancona och Via Bologna.
UPPTÄCK MER
Den arkeologiska platsen
En historisk plats: 1 600 kvadratmeter för att bevara och förbättra ruinerna av en tidig kristen basilika och en begravningsplats som uppdagades vid utgrävningarna för kontorsbyggnaden.
UPPTÄCK MER