La Reserva de ¡Tierra! Brasile 100 % Arabica

Intensivt bryggkaffe med inslag av rostade sädesslag, honung och mörk choklad.

  • PREMIUMBLANDNING AV BRYGGKAFFE
Det harmoniska mötet mellan två utvalda kaffesorter

En förstklassig blandning av naturlig Arabica från Brasilien: Lambari och Cereja Apassita, ett något övermoget kaffe. En perfekt balans mellan inslag av rostade sädesslag, honung och mörk choklad, med en rund fyllighet och stark smak. En särskild bryggrostningsteknik ger ett brett sensoriskt resultat i koppen.

En förstklassig blandning av brasilianska ursprung – mötet mellan Lambari och Cereja Apassita
  • 100 % Arabica

    BLANDNINGENS SAMMANSÄTTNING

  • Naturlig Lambari, Cerrado Cereja Apassita

    KAFFETS URSPRUNG

  • För kaffebryggare

    ROSTNING

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIL
Aromatiska toner
Rostade sädesslag
Honung
Mörk choklad
Aromatiskt område Djärvt
LRDT_FILTRO_BRAS_ARABICA_2268_wheels-m
En berättelse om hållbarhet bakom varje kopp

La Reserva de ¡Tierra! Brasile innehåller kaffe från Lambari i den brasilianska delstaten Minas Gerais, där Lavazza-stiftelsen hjälper fler än 35 samhällen med småskaliga kaffeodlare att börja använda jordbruksmetoder som förbättrar kaffets kvalitet, få lättare tillträde till marknaden och hantera klimatförändringarna.

Hållbart odlat

La Reserva de ¡Tierra! Brasile 100 % Arabica innehåller 80 % hållbart odlat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. Upptäck mer på ra.org.

Goda skäl att välja La Reserva de ¡Tierra!

Hållbarhet
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! är resultatet av Lavazzas etiska engagemang för hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar arbetarsamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen hjälper gårdar att uppfylla rigorösa sociala och miljömässiga krav.
Omsorg
Genom att välja Lavazza La Reserva de ¡Tierra! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet, tack vare det noggranna sökandet efter de bästa kaffebönorna, blandningens utvalda ursprung och den omsorgsfulla behandlingen av bönorna.
Hantverk
La Reserva de ¡Tierra!-kaffet blandas och rostas omsorgsfullt genom en kombination av den traditionella trummetoden och luftkonvektion. Tack vare vår skonsamma rostning garanterar vi en smak som dröjer sig kvar och aromer som bevaras.
Sortimentet La Reserva de ¡Tierra!

Blandningarna i sortimentet Lavazza La Reserva de ¡Tierra! finns för espresso, brygg och Blue-kapslar, för att uppfylla alla smakbehov när som helst under dagen. De finns även i olika storlekar, för de riktiga kaffekännarna.

UPPTÄCK SORTIMENTET