¡Tierra! Colombia

Aromatisk espresso med toner av jasmin och tropisk frukt.
100% tvättad Arabica

  • PREMIUMBLANDNING
En överlägsen blandning, med en raffinerad smak

Aromatisk harmoni och en len smak upphöjd av den typiska sötman, med en utsökt syra och fyllighet. Spår av tropisk frukt i kombination med doften av limeskal och jasminblommor, med en eftersmak av söt likör.

Fyra goda skäl att välja ¡TIERRA!
Hållbarhet
Lavazza ¡TIERRA! är resultatet av Lavazzas etiska engagemang för hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar arbetarsamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen certifierar gårdar som måste uppfylla rigorösa sociala och miljömässiga krav.
Kvalitet
Genom att välja Lavazza ¡TIERRA! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet tack vare blandningens ursprung, produktionsprocessen, det noggranna sökandet efter de bästa kaffebönorna och den perfekt balanserade rostningen av bönan, från utsidan ända in i kärnan.
Variation
Blandningarna i sortimentet Lavazza ¡TIERRA! finns för espresso och filter, för att uppfylla alla smakbehov när som helst under dagen. De finns även i olika storlekar, för de riktiga kaffekännarna.
Multietnicitet
Projektet Lavazza ¡Tierra! har samarbetat med flera mindre producentsamhällen i Etiopien, Vietnam, Brasilien, Indien, Peru, Honduras och Colombia.
En blandning av olika Arabica-sorter från olika regioner i Colombia
  • 100 % Arabica

    SAMMANSÄTTNING

  • Colombia

    URSPRUNG

  • Gattinara, Italien

    ROSTERI

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIL OCH ROSTNING
Mild rostning
Aromatiska toner
Tropiska frukter
Limeskal
Jasmine
Rostning Delikat
Colombia

¡Tierra! Colombia innehåller kaffe från Meta-regionen, där väpnade konflikter hindrade kaffeodlingen under lång tid. Lavazza har hjälpt över hundra jordbruksfamiljer att återställa plantager, och därigenom skapa hållbara arbetsförhållanden.

30 % från hållbart jordbruk

¡Tierra! 30 % av Colombia-kaffet kommer från Rainforest Alliance-certifierade odlingar.