¡Tierra! Selection

Intensiv espresso med toner av jasmin, torkad frukt och mjölkchoklad.
100% Arabica

  • PREMIUMBLANDNING
En perfekt balans mellan arom och smak
Det skickliga urvalet och kombinationen av de bästa sorterna från olika regioner, skapar en unik blandning som kombinerar de söta tonerna av färska blommor och frukter, tillsammans med inslag av choklad. Detta skapar en perfekt balans mellan arom och smak. Rostningen finjusteras med stor skicklighet för att förbättra blandningens aromatiska egenskaper. Kontroller utförs för att garantera samma enastående kvalitet 365 dagar om året.
Fyra goda skäl att välja ¡TIERRA!
Hållbarhet
Lavazza ¡TIERRA! är resultatet av Lavazzas etiska engagemang för hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar arbetarsamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen certifierar gårdar som måste uppfylla rigorösa sociala och miljömässiga krav.
Kvalitet
Genom att välja Lavazza ¡TIERRA! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet tack vare blandningens ursprung, produktionsprocessen, det noggranna sökandet efter de bästa kaffebönorna och den perfekt balanserade rostningen av bönan, från utsidan ända in i kärnan.
Variation
Blandningarna i sortimentet Lavazza ¡TIERRA! finns för espresso och filter, för att uppfylla alla smakbehov när som helst under dagen. De finns även i olika storlekar, för de riktiga kaffekännarna.
Multietnicitet
Projektet Lavazza ¡Tierra! har samarbetat med flera mindre producentsamhällen i Etiopien, Vietnam, Brasilien, Indien, Peru, Honduras och Colombia.
En unik 100 % Arabicablandning
  • 100 % Arabica

    SAMMANSÄTTNING

  • Settimo Torinese, Italien

    ROSTERI

tierra-selection-banner-m
PROFIL OCH ROSTNING
Rostningen finjusteras för att förbättra aromerna
Aromatiska toner
Blommor
Torkad frukt
Rostning Delikat
Brasilien

Kaffet växer i områdets övre högländer (900–1 300 m), där vintrarna är torra och kalla. Det torkas i solen på de karaktäristiska lokala ”patios”.

100 % hållbart odlat kaffe

¡Tierra! innehåller bönor från noggrant utvalda gårdar som är 100 % certifierade av Rainforest Alliance.