Identità golose 2017

Identità Golose US 2017 

Den internationella kulinariska kongressen Identità Golose landade i USA med en serie utsökta evenemang som organiserades i Chicago, New York och Boston. I nio år har Identità Golose fört med sig fascinationen för det italienska köket till USA och överlåtit det till kockar som Massimo Bottura, Davide Oldani och Roberto Cerea, som korsat havet för att ge frihet åt sin kulinariska stil.

Ett rent, ädelt, ursprungligt kaffe 

Från Italien till New York finns det en enda produkt som du ofta hittar i din espressokopp: Lavazza. Om du till exempel besöker Det stora äpplet är det första på att-göra-listan, när du har korsat tröskeln till 200 Fifth Avenue, där en av Eatalys mest besökta filialer i världen ligger. För många är det början på dagen. Betjäning över disk sköttes av Bottura, Oldani och Cerea själva, som ville experimentera med den kulinariska mångsidigheten hos kaffe lika ren, ädel och ursprunglig som Kafa-espresson, vars namn kommer från den etiopiska regionen där Arabica-sorten har sitt ursprung, en ordlek med den etymologiska roten till ordet ”kaffe”.