Kevin Fehling

Du kan hitta vårt kaffe i dessa restauranger:

The Table (Hamburg). 

Kevin Fehling föddes i Delmenhorst men tog sina första steg i Bremen, där han påbörjade sin karriär mellan Parkhotel och restaurangen L’Echalote.
År 1999, vid 22 års ålder, beslutade Kevin att följa sin instinkt och tillbringa två år ombord på kryssningsfartyget Europa

Kevin_Fehling_IMG_01
Kevin_Fehling_IMG_02

Som den anmärkningsvärt unga köksmästaren på Venezia Restaurant, återuppfann han rätter från olika kulturer och lärde sig att all förbättring föds ur fantasi. Efter en kort tid i Hamburg blev han 2003 lärling för Harald Wohlfahrt på restaurangen Schwarzwaldstube i Baiersbronn, där han förfinade stilen som han själv kallar ”förfinad avantgarde”. Från 2005 till 2015 var han chef över restaurangen La Belle Epoque i Lübeck, som tilldelades tre stjärnor i 2013-års Michelin-guide, vilket gör den till den nordligaste av de trestjärniga restaurangerna.    

I mars 2015 lämnade Fehling La Belle Epoque för att bli sin egen och öppnade The Table i Hamburgs HafenCity fem månader senare. Efter bara en kort tid tilldelades restaurangen tre stjärnor.
Sedan 2017 har Kevin Fehling varit ambassadör för varumärket Lavazza.

 

The Table 

Michelin-kocken Kevin Fehlings ”The Table” ligger i Hamburgs fashionabla HafenCity-område. Restaurangen är både modern och exklusiv, både vad gäller design och kulinariska erbjudanden.

 

Shanghaiallee 15
20457 Hamburg
Tyskland

E-post: info@the-table-hamburg.de

De andra kockarna

Harald Wohlfahrt
SE BIOGRAFIN

Ernst Knam
SE BIOGRAFIN

Carlo Cracco
SE BIOGRAFIN

Massimo Bottura
SE BIOGRAFIN

Ferran Adrià
SE BIOGRAFIN