Back
BUSINESS
LAVAZZA STORIES

Lavazza till din tjänst

Ingen fråga är för obetydlig eller för svår.

Från val av kaffetyp, assistans och reparation av våra produkter eller information om onlineköp, vi står alltid till din tjänst.

Från val av kaffetyp, assistans och reparation av våra produkter eller information om onlineköp, vi står alltid till din tjänst.

Kontakta oss

Ett nätverksfel inträffade, kontaktformuläret kan inte laddas

Hur kan vi stå till tjänst?

Se våra vanligaste frågor

Ring supportnumret
+4686126464

Från måndag till fredag 09:00-16:00

Vanliga frågor

VISA ALLA VISA ALLA
Jag har en kommersiell förfrågan, hur kan jag kontakta er?

Skicka in din förfrågan här.

Hur blir man en Lavazza-leverantör?

Ta reda på hur du kan blir en av våra leverantörer via den här länken.

Vad gör Lavazza för hållbarhet?

Lavazza Groups hållbarhetsstrategi beskrivs i vårt hållbarhetsmanifest A Goal in Every Cup, ett policyuttalande inspirerat av det starka företagsansvar som vi alltid har känt gentemot de samhällen där vi är verksamma. Läs också vår Hållbarhetbalans som är vårt viktigaste verktyg för att kommunicera de årliga resultaten av våra insatser inom hållbarhetsområdet.

Vad gör Lavazza-stiftelsen?

Giuseppe och Pericle Lavazza Foundation NPO, som grundades 2004, främjar och genomför ekonomiska, sociala och miljömässiga hållbarhetsprojekt till förmån för kaffeproducerande samhällen över hela världen. Det primära syftet med Lavazza-stiftelsen är att hjälpa kaffeproducenter att förbättra avkastningen och kvaliteten på sina produkter, genom utbildning om goda odlingsmetoder och genom att främja utvecklingen av deras företagskompetens. För ytterligare information, gå till det relevanta avsnittet på Lavazzas webbplats.

Arbeta med oss på Lavazza?

Gå med oss på Lavazza och väx tillsammans med oss. Se aktuella lediga jobb via den här länken.

Vad är Lavazza Training Center och hur fungerar det?

Få mer information via den här länken! För närvarande är utbildningsaktiviteterna som främjas av vårt utbildningscenter reserverade för yrkesverksamma som använder Lavazza-produkter inom restaurangbranschen. Om du redan är en Lavazza-kund, ange dina personuppgifter (företagsnamn, för- och efternamn, ort, telefonnummer, momsnummer) via länken till B2B-kontaktformuläret, så att en Lavazza-representant kan kontakta dig med närmare information. Vi planerar dock att utöka vårt kursutbud till våra konsumenter: fortsätt följa oss för att hålla dig uppdaterad om våra aktiviteter!

KONTORSADRESS

LAVAZZA SWEDEN AB

Münchenbryggeriet 

Söder Mälarstrand 75, 9tr

118 25 Stockholm

HUVUDKONTOR

LUIGI LAVAZZA SPA
Via Bologna 32,
10152, Torino, Italien