År 2000, vid 41 års ålder, reste han till Australien som kock och hittade sitt andliga hem. Efter en tid i Sydney arbetade Zonfrillo som konsult innan han flyttade till Adelaide och blev köksmästare på Penfolds Magill Estate Restaurant. Här har han stannat fram tills idag, som ägare av restaurangerna Orana och Blackwood. Hans mat är en hyllning till Australiens mathistoria och hämtar sin inspiration från aboriginernas traditioner.
År 2017 utsågs Orana till årets restaurang av Gourmet Traveller, med följande motivering: ”Jock Zonfrillos Orana skapar ett nytt australiensiskt kök, som sammanför inhemska ingredienser och introducerar mat med självförtroende och originalitet.”
Zonfrillo arbetar också som programledare för programmen ”Nomad Chef” och ”Chef Exchange”. Hans största passion är dock Orana Foundation, en ideell organisation inspirerad av Australiens urinvånare, deras nära relation till landet och deras sofistikerade medvetenhet inom traditionell gastronomisk kultur.
Zonfrillo har varit ambassadör för varumärket Lavazza sedan 2018, året då han också vann Basque Culinary World Prize; en utmärkelse för kockar som lyckats använda mat som en kraft för att förändra samhället.