Lägg mascarponeosten i en skål.
Tillsätt florsocker, mjölk, grädde och vaniljstångsbiten.
Blanda med en elvisp tills du får en mjuk kräm.
Häll ner i en sprits och förvara den i kylskåpet.
Lägg mascarponeosten i en skål. Tillsätt florsocker, mjölk, grädde och vaniljstångsbiten. Blanda med en elvisp tills du får en mjuk kräm. Häll blandningen i en sprits och lägg in den i kylskåpet.
Lägg en Meliga-kaka i botten av en cappuccinokopp. Tillsätt en rågad tesked mascarponekräm. Häll hett kaffe runt krämens sidor. Strö över lite bittert kakaopulver. Vi rekommenderar att du använder espressokaffe för detta recept.
Lägg mascarponeosten i en skål.
Tillsätt florsocker, mjölk, grädde och vaniljstångsbiten.
Blanda med en elvisp tills du får en mjuk kräm.
Häll ner i en sprits och förvara den i kylskåpet.
Placera en Meliga-kaka i botten av en cappuccinokopp.
Tillsätt en rågad tesked mascarponekräm.
Häll hett kaffe runt krämens sidor.
Strö över lite bittert kakaopulver.
Vi rekommenderar att du använder espressokaffe för detta recept.
Det perfekta kaffet för detta recept
Qualità Rossa
Fyllig smak
En unik blandning av Robusta- och Arabica-bönor med en aromatisk, mjuk och välbalanserad smak. Ett mångfacetterat kaffe, utmärkt både med och utan mjölk.