Till granitan
Brygg kaffet i en mokabryggare.
Häll sockret i en kastrull med vatten och lägg ner vaniljstångsbiten. Koka upp.
Häll allt i en skål och ställ in i frysen.
Blanda med en gaffel var 30:e minut tills blandningen har fryst.
Tillaga kaffet. Häll vatten och socker i en kastrull och lägg ner vaniljstångsbiten. Koka upp. Tillsätt kaffet, häll i en skål och ställ in i frysen. Blanda med en gaffel var 30:e minut tills blandningen har fryst.
Blanda ricottaosten och florsockret med en elvisp tills du får en homogen kräm. Ställ in i kylen. Rosta briocheskivor i ugnen i 5 minuter i 180 °C.
Servera granitan i ett glas. Garnera med en sked söt ricottakräm och ett briocherån.
Till granitan
Brygg kaffet i en mokabryggare.
Häll sockret i en kastrull med vatten och lägg ner vaniljstångsbiten. Koka upp.
Häll allt i en skål och ställ in i frysen.
Blanda med en gaffel var 30:e minut tills blandningen har fryst.
Ricottakräm och briocherån
Arbeta samman ricottaosten och florsockret med en visp tills du får en homogen kräm och ställ sedan in den i kylen.
Rosta briocheskivor i ugnen i 5 minuter i 180 °C.
Servera granitadesserten i ett glas, garnera med en sked söt ricottakräm och ett briocherån.
Det perfekta kaffet för detta recept
iTierra! Organic filter
Fylligt och aromatiskt
Tierra Bio-Organic är en ekologisk premiumblandning med hållbart odlade Arabicabönor från UTZ-certifierade gårdar i Syd- och Centralamerika. Tierra Bio Organic växer på vackra platåer, som skyddas av trädens skugga och får en härlig syra med smaker som påminner om bär och karamell