Lavazza är ett familjeägt kafferosteri från Turin i Italien. Företaget genomsyras av en stark passion för kaffe där innovation och tradition går hand i hand. Lavazza är idag världens tredje största kaffevarumärke och ses globalt som en symbol för den italienska kaffeupplevelsen.

 

 

Med det italienska arvet och kvalitetstänket som grund, utvecklar Lavazza nya blandningar och smakkombinationer i olika malningsgrader för att passa alla sätt att dricka kaffe.

Var du än är och hur du än föredrar att dricka ditt kaffe kan vi alltid erbjuda ett kaffe att förälska sig i.

Lär känna tre av våra produkter.
Lavazza-More-than-italian-SV-NCC-m

 

Qualità Rossa, nu som aluminium kapsel​

Qualita Rossa är en blandning som funnits i vårt sortiment i över 50 år & är en av

våra mest ikoniska smaker. Nu kan du finna den som aluminiumkapsel kompatibla

med Nespresso* original-maskiner.

Kapslarna garanterar de bästa förutsättningarna för slutkvalitén på kaffet i koppen samtidigt som de har netto noll CO2-utsläpp**.

 

Qualita Rossa har toner av choklad och hasselnöt och är en blandning av Arabica- och Robustabönor, vilket ger den sin karaktäristiska fyllighet.

KÖP NU
Lavazza-More-than-italian-SV-planet-m

¡Tierra! For Planet, det bästa för dig & planeten

Lavazza ¡Tierra! For Planet är gjord på ett urval exklusiva och hållbart odlade Arabicabönor från ekologiskt certifierade gårdar i Afrika, Syd- och Centralamerika. I dessa områden är Lavazzastiftelsen närvarande och utbildar kaffeproducenter i odlingstekniker för att hantera miljöförändringar.

 

Tierra For Planet är mild och fruktig med sötsyrliga toner av citrus, mandel och mjölkchoklad

 

KÖP NU
Lavazza-More-than-italian-SV-amaz-m

¡Tierra! For Amazonia, handplockat ekologiskt kaffe​

¡Tierra! betyder jord och är namnet på Lavazzas mest hållbart producerade sortiment av kaffe. ¡Tierra! är även namnet på Lavazzas egna globala hållbarhetsprojekt som drivs av Lavazzastiftelsen med målet att förändra och förbättra kaffeproduktionen, så att de vi samarbetar med kan leva ett bra liv och att jorden vi brukar sköts på ett hållbart sätt, med kommande generationer i åtanke.

 

¡Tierra! For Amazonia är balanserat och aromatiskt med smak av tropisk frukt, florala undertoner och eftersmak av choklad.

KÖP NU

Upptäck fler produkter och hitta din favorit

HITTA DITT FAVORITKAFFE