Lavazza Èspression

Lavazzas kaffe och design världen över.Italiensk kvalitet i världen – barerna erbjuder en plats där du kan koppla av, ensam eller i sällskap, och njuta av kaffespecialiteter. Den varma, moderna atmosfären är den perfekta platsen att njuta av det bästa kaffet i alla dess former: från klassiska specialiteter, som espresso och cappuccino, till de mer unika sorterna.

Produkter
Lavazzas klassiker
Den bästa formen av det oumbärliga. Utbudet av stora kaffeklassiker, som espresso och cappuccino, har nu utvidgats till att omfatta kaffevariationer med en extra touch, såsom smaksatt Marocchino-kaffe.
Sötsaker och choklad
En frestelse omöjlig att motstå. Inte bara kaffe, utan också grädde, hasselnöt och choklad för att tillfredsställa längtan efter sötma, även för de mest kräsna smaklökarna.
Fräscht
Där sötma och fräschör möts. Frukt, grönsaker och yoghurt är grunden till smoothies och cocktails som är utformade för att erbjuda en hälsosam, fräsch och uppfriskande paus.
Kallt
För dem som letar efter svalkande förfriskningar med kaffesmak. Mjölk, grädde, glass, choklad: massor av kalla blandningar som smakar fantastiskt och kommer att svalka dig i hettan.