Fresh Roasted
Tradition som alla kan se
Kaffe rostas på plats för att besökarna ska kunna njuta av aromer från fjärran länder, precis som Luigi Lavazza gjorde i sin första livsmedelsaffär. För att du ska kunna uppskatta aromen och texturen i butiken och sedan ta med smaken hem.

Alla urval är exklusiva, dyrbara och högkvalitativa och kommer från länder över hela världen. Råvarorna levereras obehandlade till butiken och bearbetas med hjälp av en speciell rostningsmaskin.
Blandning
Etiopien – Guatemala – El Salvador – den här blandningen kombinerar det bästa av sina värdefulla ursprung: de blommiga dofterna av kaffet från Etiopien och Guatemala och chokladsmakerna från El Salvador. Det är ett utsökt kaffe med behaglig syrlighet, som körsbär och melon, och en söt eftersmak.
Kenya
Gikanda-Kangocho. Kangocho betyder ”en vinklad plats” och det är här på de vinklade terrasserna på en kulle i Kenya som detta kaffe odlas. Smaken är delikat med blommiga inslag tack vare bären som tvättas, fruktköttet tas därefter bort innan bären jäses och torkas, vilket gör kaffet sött.
El Salvador
Las Nubes: Detta kaffe kommer från en av de bästa farmerna i El Salvador, som ligger nära vulkanen San Ana, vars lava gjort jorden bördig. Smaken är fyllig och balanserad, med en behaglig syra och inslag av mjölkchoklad.
Guatemala
El Morito: En grupp av små producenter nära Jalapa tillverkar denna blandning, som de bearbetar i enlighet med en naturlig metod. Kaffet har en livlig syrlighet som ger en fräsch smak, med inslag av bär och frukt samt en utsökt fyllighet.
Brasilien
Fazenda Progresso: La Fazenda Progresso har bara odlat kaffe sedan 2006. Det skördas för hand och när fruktköttet har tagits bort från bären får de torka på plankor. Kaffet är fylligt, livligt och balanserat, med inslag av choklad och jordnötssmör.