Arbeta hos oss
Ta en titt på våra lediga platser.


Passion, beslutsamhet, engagemang, förberedelse och ärlighet: Dessa är de principer som har närt Lavazza-andan i fyra generationer. Det är också det vi söker hos alla som vill arbeta med oss. Att arbeta med Lavazza innebär att vara en del av en familj som delar samma värden.

I ett team har alla en uppgift. Alla är viktiga för att nå framgång.
Luigi Lavazza

Vår värdegrund för anställda

År 2012 formaliserade vi våra värderingar i en värdegrund, som vi har delat med alla våra interna och externa intressenter. Sedan dess ber vi alla våra anställda att dela vår filosofi om miljömässig och social hållbarhet genom att underteckna vår etikkod.

UPPTÄCK MER

Jobba hos Lavazza och väx tillsammans med oss

På Lavazza tror vi på talang. Därför erbjuder vi alla våra anställda möjligheten att utveckla sin potential och att växa inom företaget.

HITTA DIN ROLL

Nya huvudkontoret Nuvola

Nuvola är namnet som valts för det ombyggnationsprojekt som stöds av Lavazza i samförstånd med staden Turin, på platsen för Enels tidigare kraftstation i Aurora-distriktet, ett område som historiskt kännetecknats av industriell verksamhet, hantverkare och bostäder. Företagets nya huvudkontor sammanför Lavazzas 600 anställda i en unik byggnad och forum, som utformats för att inte bara vara en arbetsplats, utan även en plats att samlas på och uppleva kultur.

Upptäck mer