La Reserva de ¡Tierra! India

Toner av kakao, kryddor och en hint av lakrits med ihållande eftersmak.

 • ESPRESSOBLANDNING AV HÖGSTA KVALITET
En krämig espresso med rik och sammetslen kropp

En perfekt kombination av Robusta och tvättad Arabica med en andel av det indiska specialkaffet Monsooned Malabar – känd för sin runda och mjuka karaktär. Toner av kakao, kryddor och en hint av lakrits med ihållande eftersmak.

La Reserva De ¡Tierra! India består bland annat av specialkaffet Monsooned Malabar. Ett kaffe med historiska anor från tiden när man skeppade kaffe med träbåtar över oceanen, pinade av monsun regn och vindar. De salta vindarna fick kaffebönorna att svälla, ändra färg och få en rund, mjuk karaktär.

En perfekt kombination av Robusta och tvättad Arabica med en andel av det indiska specialkaffet Monsooned Malabar
  bollo_tostatura_lenta
 • 80 % Arabica – 20 % Robusta

  BLANDNINGENS SAMMANSÄTTNING

 • Plantage A, Monsooned Malabar AA, Pergament AB

  KAFFETYPER

 • Delikat

  ROSTNING

India_01-m
PROFIL
Aromatiska toner
Kakao
Kryddor
Lakrits
Aromatiskt område Balanserad
LRDT_ESP_INDIA_1000_wheels-m

Ansvarsfull förpackning

Förpackningen för La Reserva de ¡Tierra! India är utformad för att vara lättare att återvinna och är tillverkad av homogen plast (PP/PE)    

En ansvarstagande smakresa i varje kopp kaffe

I Karnataka, Indien bidrar Lavazzastiftelsen till kaffeproduktionens konkurrenskraft genom direkt stöd till omkring 1 000 småskaliga kaffeodlare och deras familjer. Ett lokalt kooperativ för jordbrukarna (MAS) är utvecklat för att de ska kunna dela kunskap och stötta varandra. Stiftelsen bidrar även med stöd för att öka kvinnors deltagande i kooperativen.

Hållbart odlat

La Reserva de ¡Tierra! India innehåller 100 % hållbart odlat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. Upptäck mer på ra.org.

Goda skäl att välja La Reserva de ¡Tierra!

Hållbarhet
La Reserva de ¡Tierra! är resultatet av Lavazzas engagemang kring hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar produktionssamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen certifierar gårdar som måste uppfylla höga sociala och miljömässiga standards.
Omsorg
Genom att välja La Reserva de ¡Tierra! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet tack vare noggrant utvalda kaffebönor som omsorgsfullt odlats, hanterats och rostats.
Hantverk
La Reserva de ¡Tierra!-bönorna väljs och rostas omsorgsfullt genom en kombination av luftkonvektionsmetod och traditionell trumrostmetod. Tack vare vår skonsamma rostning garanterar vi att arom och smak bevaras på bästa sätt.
La Reserva de ¡Tierra!-sortimentet

La Reserva de ¡Tierra! erbjuder ett fullständigt utbud av smakprofiler och beredningsmetoder. Aromatiska, balanserade och intensiva kaffeblandningar finns som espresso, bryggkaffe och Blue-kapslar för en unik kaffeupplevelse varje gång. 

UPPTÄCK SORTIMENTET