La Reserva de ¡Tierra! Alteco

Toner av honung, torkad frukt och en ihållande chokladlik avslutning.

 • Ekologisk espressoblandning
Ekologisk premiumblandning

Alteco betyder "hög höjd" på esperanto, ett språk menat att sammanföra folk från olika länder.

La Reserva de ¡Tierra! Alteco innehåller bönor från ekologiskt certifierade gårdar. Ett urval av Arabica- och Robustabönor som tillsammans skapar en fyllig och balanserad espresso med en sammetslen crema. Toner av honung, torkad frukt och en ihållande chokladlik avslutning.

EKOLOGISKT
Vi odlar växter i harmoni med naturen genom att respektera miljömässig hållbarhet och utveckling av lokala samhällen.

GARANTERAD KVALITET
Vi bevarar La Reserva de ¡Tierra! Altecos kvalitet genom att undvika kontakt med kaffebönor som inte odlats ekologiskt.

SPÅRBARHET
La Reserva de ¡Tierra! Alteco förpackas, lagras och transporteras enligt Rainforest Alliances normer för ekologiska blandningar.

En blandning av Arabica och Robusta som är odlat på ekologiskt certifierade gårdar
  bollo_tostatura_lenta
 • 60 % Arabica och 40 % Robusta

  BLANDNINGENS SAMMANSÄTTNING

 • Centralamerika, Sydamerika och Afrika

  URSPRUNG

 • Delikat

  ROSTNING

alteco-banner-m
PROFIL
Aromatiska toner
Torkad frukt
Honung
Choklad
Aromatiskt område Balanserad
LRDT_ESP_ALT_BIO_1000_wheels-m
En ansvarstagande smakresa i varje kopp kaffe

I Chiapas, Mexico är Lavazzastiftelsen närvarande för att öka konkurrenskraften hos 900 kaffeproducenter. Det görs genom utbildning i produktionsmetoder och praktisk kunskap efter skörd. Stiftelsen hjälper även till att rusta upp kaffeplantagen och anlägga ny jordbruksmark. 

100 % från ekologiskt jordbruk

La Reserva de ¡Tierra! Alteco kommer från Rainforest Alliance-certifierade gårdar, där kaffet odlas på ett hållbart sätt och ekologiska jordbruksmetoder tillämpas. Upptäck mer på ra.org.

Goda skäl att välja La Reserva de ¡Tierra!

Hållbarhet
La Reserva de ¡Tierra! är resultatet av Lavazzas engagemang kring hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar produktionssamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen certifierar gårdar som måste uppfylla höga sociala och miljömässiga standards.
Omsorg
Genom att välja La Reserva de ¡Tierra! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet tack vare noggrant utvalda kaffebönor som omsorgsfullt odlats, hanterats och rostats.
Hantverk
La Reserva de ¡Tierra!-bönorna väljs och rostas omsorgsfullt genom en kombination av luftkonvektionsmetod och traditionell trumrostmetod. Tack vare vår skonsamma rostning garanterar vi att arom och smak bevaras på bästa sätt.
La Reserva de ¡Tierra!-sortimentet

La Reserva de ¡Tierra! erbjuder ett fullständigt utbud av smakprofiler och beredningsmetoder. Aromatiska, balanserade och intensiva kaffeblandningar finns som espresso, bryggkaffe och Blue-kapslar för en unik kaffeupplevelse varje gång. 

UPPTÄCK SORTIMENTET