La Reserva de ¡Tierra! Alteco Bold

Intensivt och fylligt med noter av rostad havre, hasselnötter och nötiga kakor.

  • Ekologisk blandning för kaffebryggare
Ekologisk premiumblandning

Alteco betyder "hög höjd" på esperanto, ett språk menat att sammanföra folk från olika länder.

La Reserva de ¡Tierra! Alteco Bold är ett intensivt och fylligt bryggkaffe från ekologiska plantage. Mörkrostat för att få fram de kraftiga tonerna av rostad havre, hasselnötter och nötiga kakor.

EKOLOGISKT
Vi odlar växter i harmoni med naturen genom att respektera miljömässig hållbarhet och utveckling av lokala samhällen.

GARANTERAD KVALITET
Vi bevarar La Reserva de ¡Tierra! Altecos kvalitet genom att undvika kontakt med kaffebönor som inte odlats ekologiskt.

SPÅRBARHET
La Reserva de ¡Tierra! Alteco förpackas, lagras och transporteras enligt Rainforest Alliances normer för ekologiska blandningar.

En blandning av Arabica och Robusta som är odlat på ekologiskt certifierade gårdar
  • 100 % Arabica

    BLANDNINGENS SAMMANSÄTTNING

  • Centralamerika och Afrika

    URSPRUNG

  • För kaffebryggare

    ROSTNING

alteco-banner-m
PROFIL
Aromatiska toner
Rostad havre
Hasselnötter
Nötiga kakor
Aromatiskt område Intensivt
LRDT_FILTRO_ALTECO_BIOUTZ_2268_wheels-m
En berättelse om hållbarhet bakom varje kopp

La Reserva de ¡Tierra! Alteco innehåller bland annat kaffe från Chiapas-regionen i Mexiko, där Lavazzastiftelsen stödjer fler än 900 jordbrukare med utbildning i hållbara jordbruksmetoder för att förbättra kaffets kvalitet samt renovering av plantager, genom bättre variationer av kaffeplantor, för att förbättra produktiviteten och öka motståndskraften mot klimatförändringarna. 

100 % från ekologiskt jordbruk

La Reserva de ¡Tierra! Alteco kommer från Rainforest Alliance-certifierade gårdar, där kaffet odlas på ett hållbart sätt och ekologiska jordbruksmetoder tillämpas. Upptäck mer på ra.org.

Goda skäl att välja La Reserva de ¡Tierra!

Hållbarhet
La Reserva de ¡Tierra! är resultatet av Lavazzas engagemang kring hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar produktionssamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen certifierar gårdar som måste uppfylla höga sociala och miljömässiga standards.
Omsorg
Genom att välja La Reserva de ¡Tierra! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet tack vare noggrant utvalda kaffebönor som omsorgsfullt odlats, hanterats och rostats.
Hantverk
La Reserva de ¡Tierra!-bönorna väljs och rostas omsorgsfullt genom en kombination av luftkonvektionsmetod och traditionell trumrostmetod. Tack vare vår skonsamma rostning garanterar vi att arom och smak bevaras på bästa sätt.
La Reserva de ¡Tierra!-sortimentet

La Reserva de ¡Tierra! erbjuder ett fullständigt utbud av smakprofiler och beredningsmetoder. Aromatiska, balanserade och intensiva kaffeblandningar finns som espresso, bryggkaffe och Blue-kapslar för en unik kaffeupplevelse varje gång. 

UPPTÄCK SORTIMENTET