La Reserva de ¡Tierra! Brasile

Toner av mörk choklad, hasselnöt och råsocker.

 • ESPRESSOBLANDNING AV HÖGSTA KVALITET
En krämig och intensiv blandning

De bästa brasilianska Arabica- och Robustabönorna skapar en espresso med stor kropp och rund eftersmak. Toner av mörk choklad, hasselnöt och råsocker. Certifierat med Rainforest Alliance för att bevara och återskapa den biologiska mångfalden, skapa hållbara försörjningsmöjligheter för arbetare och odlare.

  bollo_tostatura_lenta
 • 70 % Arabica och 30 % Robusta

  BLANDNINGENS SAMMANSÄTTNING

 • Naturlig Lambari, Sul del Minas Cereja Descascada och Espirito Santo Conillon

  KAFFETS URSPRUNG

 • Delikat

  ROSTNING

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIL
Aromatiska toner
Mörk choklad
Hasselnötter
Råsocker
Aromatiskt område Kraftigt
LRDT_ESP_BRAS_BLEND_1000_wheels-m
En ansvarstagande smakresa i varje kopp kaffe

La Reserva de ¡Tierra! Brasile innehåller kaffe från Lambari, Minas Gerais. Här stöttar Lavazzastiftelsen mer än 35 småskaligt producerande kaffesamhällen med att implementera hållbara jordbruksmetoder för att öka kaffets kvalitet och hantera miljöförändringar. Stiftelsen bidrar även med hjälp så att producenterna blir konkurrenskraftiga på råvarumarknaden.

Hållbart odlat

La Reserva de ¡Tierra! Brasile innehåller 30% hållbart odlat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. Upptäck mer på ra.org.

Goda skäl att välja La Reserva de ¡Tierra!

Hållbarhet
La Reserva de ¡Tierra! är resultatet av Lavazzas engagemang kring hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar produktionssamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen certifierar gårdar som måste uppfylla höga sociala och miljömässiga standards.
Omsorg
Genom att välja La Reserva de ¡Tierra! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet tack vare noggrant utvalda kaffebönor som omsorgsfullt odlats, hanterats och rostats.
Hantverk
La Reserva de ¡Tierra!-bönorna väljs och rostas omsorgsfullt genom en kombination av luftkonvektionsmetod och traditionell trumrostmetod. Tack vare vår skonsamma rostning garanterar vi att arom och smak bevaras på bästa sätt.
La Reserva de ¡Tierra!-sortimentet

La Reserva de ¡Tierra! erbjuder ett fullständigt utbud av smakprofiler och beredningsmetoder. Aromatiska, balanserade och intensiva kaffeblandningar finns som espresso, bryggkaffe och Blue-kapslar för en unik kaffeupplevelse varje gång. 

UPPTÄCK SORTIMENTET