La Reserva de ¡Tierra! Colombia

Toner av grapefrukt, honung, bergamott och röda bär.

  • PREMIUMBLANDNING AV BRYGGKAFFE
En förstklassig blandning med elegant smak

Ett mycket aromatisk bryggkaffe med tydlig fruktighet och sötma. Balanserad fyllighet och toner av grapefrukt, honung, bergamott och röda bär. Certifierat med Rainforest Alliance för att bevara och återskapa den biologiska mångfalden, skapa hållbara försörjningsmöjligheter för arbetare och odlare. 

En unik blandning av tvättade Arabicabönor från Colombia
  • 100 % Arabica

    BLANDNINGENS SAMMANSÄTTNING

  • Meta, Antioquia och Huila

    KAFFETS URSPRUNG

  • För kaffebryggare

    ROSTNING

tierra-intenso-filtro-banner-M
PROFIL
Aromatiska toner
Grapefrukt
Röda bär
Honung
Aromatiskt område Mycket aromatiskt
LRDT_FILTRO_COL_2268_wheels-m
En ansvarstagande smakresa i varje kopp kaffe

La Reserva de ¡Tierra! Colombia innehåller kaffe från Meta-regionen. När det colombianska inbördeskriget upphörde började Lavazzastiftelsen stötta kaffeproducenter i Meta-regionen för återuppbyggnation av kaffeplantage. Stiftelsen bidrar till förbättrad kvalitet och produktivitet av skörden samt introducerar Rainforest Alliance normer för hållbart jordbruk.

Hållbart odlat

La Reserva de ¡Tierra! Colombia innehåller 30 % hållbart odlat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. Upptäck mer på ra.org.

Goda skäl att välja La Reserva de ¡Tierra!

Hållbarhet
La Reserva de ¡Tierra! är resultatet av Lavazzas engagemang kring hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar produktionssamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen certifierar gårdar som måste uppfylla höga sociala och miljömässiga standards.
Omsorg
Genom att välja La Reserva de ¡Tierra! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet tack vare noggrant utvalda kaffebönor som omsorgsfullt odlats, hanterats och rostats.
Hantverk
La Reserva de ¡Tierra!-bönorna väljs och rostas omsorgsfullt genom en kombination av luftkonvektionsmetod och traditionell trumrostmetod. Tack vare vår skonsamma rostning garanterar vi att arom och smak bevaras på bästa sätt.
La Reserva de ¡Tierra!-sortimentet

La Reserva de ¡Tierra! erbjuder ett fullständigt utbud av smakprofiler och beredningsmetoder. Aromatiska, balanserade och intensiva kaffeblandningar finns som espresso, bryggkaffe och Blue-kapslar för en unik kaffeupplevelse varje gång. 

UPPTÄCK SORTIMENTET