La Reserva de ¡Tierra! Selection

Delikat ton av jasmin, bittermandel och mjölkchoklad.

 • ESPRESSOBLANDNING AV HÖGSTA KVALITET
En perfekt balans mellan arom och smak

En premiumblandning av högkvalitativ naturlig och tvättad Arabica från Central- och Sydamerika. En perfekt balans mellan inslag av jasminblomma, mandel och mjölkchoklad, medelstor fyllighet och utsökt smak. Tack vare det långa och skonsamma trumrostningssystemet, som är perfekt för espresso, bevaras och framhävs kaffets arom. Certifierat med Rainforest Alliance för att bevara och återskapa den biologiska mångfalden, skapa hållbara försörjningsmöjligheter för arbetare och odlare. 

En unik blandning av naturlig och tvättad Arabica
  bollo_tostatura_lenta
 • 100 % Arabica

  BLANDNINGENS SAMMANSÄTTNING

 • Selection från Central- och Sydamerika

  KAFFETS URSPRUNG

 • Delikat

  ROSTNING

tierra-selection-banner-m
PROFIL
Aromatiska toner
Jasmin
Mandlar
Mjölkchoklad
Aromatiskt område Aromatisk/balanserad
LRDT_ESP_SELECT_1000_wheels-m
En ansvarstagande smakresa i varje kopp kaffe

I Jinotega, Nicaragua, jobbar Lavazzastiftelsen med en treårsplan för utbildning och teknisk support för att förbättra kaffets kvalitet och välmåendet av 26 små kaffeproducenter och deras lokala samhällen. 

Hållbart odlat

La Reserva de ¡Tierra! Selection innehåller 100 % hållbart odlat kaffe från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. Upptäck mer på ra.org.

Goda skäl att välja La Reserva de ¡Tierra!

Hållbarhet
La Reserva de ¡Tierra! är resultatet av Lavazzas engagemang kring hållbarhet, i samarbete med Rainforest Alliance, en icke-statlig organisation som främjar produktionssamhällens rättigheter och välbefinnande. Organisationen certifierar gårdar som måste uppfylla höga sociala och miljömässiga standards.
Omsorg
Genom att välja La Reserva de ¡Tierra! får du garanterat en produkt av högsta kvalitet tack vare noggrant utvalda kaffebönor som omsorgsfullt odlats, hanterats och rostats.
Hantverk
La Reserva de ¡Tierra!-bönorna väljs och rostas omsorgsfullt genom en kombination av luftkonvektionsmetod och traditionell trumrostmetod. Tack vare vår skonsamma rostning garanterar vi att arom och smak bevaras på bästa sätt.
La Reserva de ¡Tierra!-sortimentet

La Reserva de ¡Tierra! erbjuder ett fullständigt utbud av smakprofiler och beredningsmetoder. Aromatiska, balanserade och intensiva kaffeblandningar finns som espresso, bryggkaffe och Blue-kapslar för en unik kaffeupplevelse varje gång. 

UPPTÄCK SORTIMENTET